Velkommen!

Oprettet d. under Hvad sker der?

Velkommen!Velkommen til Kvinderdercykler!

Jubiiii - så lykkedes det! Vi er her med et helt nyt - og synes vi selv flot - design og shop til alle cykelglade kvinder. Det har været en lang proces, men den har også været spændende og lærerig. 
Kvinderdercykler er en side for alle kvinder der brænder for at cykle og gerne vil vide mere om cykling. Der vil løbende komme indlæg om cykelspecifikke emner, nyheder, anmeldelser, indlæg fra gæstebloggere og meget mere.
Og så der jo kommet en lille shop på siden! - her vil vi have kvalitets kvindecykeltøj på hylderne. Indtil videre forhandler vi tøj fra det franske Café du Cycliste, et firma der laver lidt anderledes cykeltøj til både mand og kvinder og et helt nyt firma der hedder Velocio. Velocio er et amerikansk firma, men alt deres tøj bliver lavet på en mindre familieejet italiensk fabrik, der har stor erfaring med fabrikation og syning af cykeltøj. Det vil sige transportvejen til Danmark er kort og miljøet belastes så lidt som muligt.
Vi vil løbende finde spændende produkter til shoppen - lige nu er vi ved at afprøve chamois creme til kvinder og hydreringsprodukt også til kvinder. 
Desuden forhandler vi fortsat med to firmaer om salg af deres varer. Så hold øje med shoppen, Facebook siden og bloggen!
Har du forslag eller ønsker til produkter er du velkommen til at skrive en kommentar.

Du er altid velkommen til at komme og prøve tøjet på adressen.

God fornøjelse med både shop og blog!!

 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar