Om KdC

Kvinderdercykler er en cykelklub for kvinder i alle aldre og med alle tænkelige former og figurer. Fællesnævneren er, at vi elsker at cykle sammen i og omkring Aarhus - men af mange forskellige årsager. 

Nogle for at vedligeholde formen og træne op til sæsonens cykelløb og personlige træningsmål med intervaller og systematisk træning. Nogle mere af samvittighedsmæssige årsager, så onsdagskagen og fredagsrødvinen ikke får kalorieregnskabet helt i minus. Nogle primært for at nyde naturen, styrke det sociale netværk og glædes over de gode snakke, der kan opstå på landevejene. 
 

Der er plads til alle i Kvinderdercykler uanset ambitioner og mål. Her er ingen krav om forgående cykelerfaring, smart udstyr eller flere års ‘træning’ foran skærmen til Tour de France.

 

Til gengæld er der ingen garanti for, at du ikke også gribes af cykellidenskaben, lykkefølelsen ved at have gode ben og den evindelige købetrang efter lækkert grej.

 

Så er du advaret… 
 

Kom frisk og prøv en tur eller to med os! Vi har to fællestræninger om ugen, som starter fra parkeringspladsen ved Haveforeningen Åbrinken på Åbrinkvej. Læs mere om vores træning her